Γυναίκες που περάσατε από εδώ

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Ο Σταύρος Τσιώλης αποφάσισε, επιτέλους, να σκηνοθετήσει την τρίτη ταινία της τριλογίας του με θέμα τις γυναίκες. Η πρώτη, Παρακαλώ, γυναίκες, μην κλαίτε, γυρίστηκε το 1992, η δεύτερη, Ας περιμένουν οι γυναίκες, γυρίστηκε το 1998. Και τώρα ήρθε η στιγμή να γυριστεί η τρίτη και τελευταία ταινία με τίτλο Γυναίκες που περάσατε από εδώ.

Η υπόθεση της ταινίας: Δυο άνεργοι άνδρες προσλαμβάνονται σε ρόλο τσιλιαδόρου. Στη μέση ενός δρόμου έχουν στήσει ένα τραπεζάκι και λιάζονται, ενώ στη πραγματικότητα φυλάνε τσίλιες γιατί πίσω από μια μεγάλη μάντρα χτίζεται παράνομα ένα σπίτι. Ο δρόμος βρίσκεται στην άκρη μιας συνοικίας απ΄όπου περνούν πολλοί άνθρωποι και πιθανόν και πολεοδόμοι και αστυνομία με πολιτικά που υποκρίνονται τους αθώους περαστικούς για να πετύχουν την επ’ αυτοφώρω σύλληψη οποιασδήποτε πολεοδομικής παράβασης.

Πολεοδόμοι δεν θα περάσουν απ’ εδώ. Θα περάσουν όμως γυναίκες που βασανίστηκαν από άνδρες και άνδρες που τους στοίχειωσαν γυναίκες.

Άνθρωποι που κουβαλάνε όνειρα, πληγές, ανάγκες αλλά και δυνατή τη φλόγα του έρωτα που καίει καρδιές και σωθικά.

Οι δυο άνδρες απροετοίμαστοι θα δεχτούν με φόβο, έκπληξη και θαυμασμό το μεγάλο θαύμα, το μεγάλο αίνιγμα της πραγματικής ζωής…

Ο σκηνοθέτης ζητά τη βοήθεια του κοινού, που τόσο αγάπησε τις δύο προηγούμενες ταινίες, για να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για τα γυρίσματα της νέας ταινίας. Οι θεατές θα γίνουν έτσι συνδημιουργοί της νέας ταινίας. Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ταινία, όπως επίσης και να συνεισφέρετε ένα χρηματικό ποσό για τη δημιουργία της: https://www.indiegogo.com/projects/women-by-stavros-tsiolis#/

Όλοι εμείς στο Μεγάλο Βύσμα, φανατικοί λάτρεις των δύο προηγούμενων ταινιών, ελπίζουμε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που είναι απαραίτητα και να πραγματοποιηθεί το όνειρο του Σταύρου Τσιώλη, η ολοκλήρωση δηλαδή της τριλογίας. Και σας προτρέπουμε, αγαπητοί αναγνώστες, να ενισχύσετε, όσοι μπορείτε, όπως θα κάνουμε κι εμείς, τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη!

Tagged: , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: