Η πρώτη εκδήλωση-«χοροεσπερίδα» του blog μας έγινε πραγματικότητα!

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3-10-2014 στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα στο Χαλάνδρι.

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης ήταν να μαζευτούμε να κουβεντιάσουμε ακούγοντας μουσική και κυρίως να περάσουμε καλά. Όμως, υπήρχε δευτερευόντως και ένας άλλος διπλός σκοπός: αφενός, το γεγονός ότι συμπληρώσαμε 12.000 views, καθώς και η προώθηση του blog μας και να παρουσιαστεί η ενεργή σε αυτό συμμετοχή μέσω εκδηλώσεων, αφετέρου, αν θα μπορούσε να επιτευχθεί η συγκέντρωση όποιου χρηματικού ποσού για την αγορά ενός προτζεκτορα για την προβολή ταινιών για τους νέους και τα παιδιά.

Για το λόγο αυτό υπήρχε συμβολική είσοδος 5 ευρώ για τον καθένα και εμείς ως διαχειριστές και αρθρογράφοι προσφέραμε σε όλους παγωμένη μπύρα, η οποία έρεε άφθονη και δεν καταφέραμε να την καταναλώσουμε όλη, καθώς και πολλών ειδών πατατάκια. Η μουσική ξεκίνησε να παίζει από τα ηχοσυστήματα που είχαμε για την βραδιά, κυρίως σε ρυθμούς rock και, καθώς προχωρούσε η νύχτα, είχαμε κάποια live με τη συνοδεία κιθάρας και ντραμς.

Όλοι οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν και με το παραπάνω, χάρη στη συμμετοχή σας, αφού οι προσωπικές μας εκτιμήσεις για την προσέλευση του κόσμου διαψεύστηκαν: μας τίμησαν με την παρουσία τους γύρω στα 60 άτομα, αν και οι ειδοποιήσεις και η ενημέρωση για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης έγιναν την τελευταία στιγμή.

Το πόσο όμορφα εξελίχθηκε η βραδιά γίνεται εύκολα αντιληπτό και είναι ολοφάνερο και στις φωτογραφίες.

Έπειτα από την πλήρως επιτυχημένη πρώτη μας απόπειρα, σκεφτόμαστε την επόμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε και το περιεχόμενό της.

Θα σας περιμένουμε όλους!

1

2

3

4

5

6

7

Πελοπίδας Νικολόπουλος

Tagged: ,

3 thoughts on “Η πρώτη εκδήλωση-«χοροεσπερίδα» του blog μας έγινε πραγματικότητα!

  1. Blackdog (@mpoupa) 10 Οκτωβρίου, 2014 στο 13:08

    Πολλές μπύρες ήπιαμε εκείνο το βράδυ… Άντε και στα επόμενα και με σουβλάκια αντί πατατάκια!

    Μου αρέσει!

  2. Blackdog (@mpoupa) 10 Οκτωβρίου, 2014 στο 13:10

    Επίσης οι υπόλοιπες φωτογραφίες που είναι;;; Μεγάλες προσωπικότητες λείπουν από το υλικό σου αγαπητέ Πελοπίδα.

    Μου αρέσει!

  3. Βασίλης Χατωνίδης 10 Οκτωβρίου, 2014 στο 15:13

    Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια, όλους εκείνους που βοήθησαν στην οργάνωση (Πάνο, Νίκο, Σωτήρη, Πελοπίδα, Γιώργο, Δημήτρη και όποιον άλλο ξέχασα να αναφέρω) μα πάνω από όλα όσους παρευρέθηκαν και περάσαμε ένα καταπληκτικό βράδυ με καλή παρέα, μουσική, άφθονη μπύρα και πολύ καλή διάθεση!

    Το Μεγάλο Βύσμα γίνεται ολοένα και «μεγαλύτερο» χάρη σε όλους εσάς!

    Τα λέμε στο επόμενο event!!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε